De Crooswijker van de maand

  • Geplaatst: 25-12-2021

De Crooswijker van de maand is Jaap van Duyn (65 jaar) van serviceflat Rubroek. 

Pleuriszooi

  • Geplaatst: 12-12-2021

Zwerfvuil is een veel voorkomend probleem, ook in onze wijk. De Crooswijker besteedt daar veel aandacht aan. De Crooswijker ontmoet Mesut Sagdic aan de Buziaustraat. Mesut is ongeveer anderhalf jaar geleden gestart met zijn eigen schoonmaakbende, als onderdeel van Opzoomer Mee.

Het Open Huis is in Crooswijk een veelgebruikte ontmoetingsplek voor iedereen die door eenzaamheid of andere oorzaken behoefte heeft aan contact en gezelligheid. Diaconaal werker Erik Maan is de drijvende kracht achter alle activiteiten. De Crooswijker sprak hem, uiteraard op zijn werkplek in het Open Huis.

The Motivational Quote Road

  • Geplaatst: 12-12-2021

Zit het je even tegen? Heb je een duwtje in de rug nodig? Kan jij deze winter wel een extra figuur-lijk zonnestraaltje gebruiken? Sinds eind oktober heeft Crooswijk twee vrolijke en opbeurende plekken erbij. Namelijk de muurschildering aan de Goudse Rijweg, naast Hotspot Hutspot, en een kunstwerk op doek aan de Boezemsingel. Deze kunstwerken zijn onderdeel van de ‘Motivational Quote Road’, een kunstwerkroute met positieve quotes. De Crooswijker spreekt met Noortje Bos-ma, de bedenker en projectleider van dit kunst-project.

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.