Doortje Cooiman

  • Geplaatst: 10-05-2022

In Crooswijk zijn zeven kandidaten benoemd tot wijkraadslid en zullen de komende vier jaar aandacht vragen aan de gemeente voor onderwerpen wat echt belangrijk is voor Crooswijk. Wat kan beter of wat zou er moeten veranderen? 
De Crooswijker stelt ze een voor een aan je voor en we beginnen deze week met DOORTJE COOIMAN (16)

Schoonmaakbende in het zonnetje

  • Geplaatst: 11-10-2021

10/10/2021 - Het was een zonnige dag. Rondom het speeltuintje aan de Pisuissestraat klonk het gelach van buren. Het was de tweede zondag van de maand en dat betekent dat buurtbewoners van dit deel van Oud-Crooswijk zich klaarmaken om afval te prikken. Dat doen ze sinds corona regelmatig. Maar vandaag was een bijzondere dag, want een van de bewoners werd vandaag in het zonnetje gezet: Mesut Sagdic, initiatiefnemer van deze schoonmaakbende.

Slopen is (g)een must

  • Geplaatst: 01-08-2021

Het tijdelijk kunstwerk 'Slopen is (g)een must' komt voor 6 weken in Crooswijk te staan, op de hoek van de Crooswijkseweg en de Crooswijksestraat.

Op 4 mei legden Paulette Verbist en Oktay Ünlü van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk een krans bij het gedenkteken aan de Boezembocht. De Crooswijker was erbij en legde zelf ook bloemen.

De Paashaas is op zondag 4 april langs drie straten in Oud Crooswijk geweest en heeft paaseitjes verstopt voor de kinderen.

Veel van ons doen wel eens iets voor een ander of voor de wijk. Iets groots of iets kleins. Zo maken we elkaars dag net een beetje beter. Ken jij iemand uit Crooswijk die veel voor een ander doet? Een mede-wijkbewoner die altijd voor je klaar staat of zich met passie inzet voor de wijk? Die jouw dag beter maakt of een goed voorbeeld is voor anderen? Zet hem of haar in de schijnwerpers door hem/haar te nomineren voor Crooswijker van de maand!

Een Zonnetje is een aanmoedigingsprijs van de gebiedscommissie voor de beste of leukste initiatieven van bewoners in Kralingen-Crooswijk. Jaarlijks worden er vijf uitgereikt en afgelopen december was het zo ver.

Ingrijpende verbouwing, het nieuwste winkelconcept, een ruimer assortiment en meer zelfscankassa’s. Na 2 weken sluiting is Albert Heijn afgelopen dinsdag 30 september weer geopend – met een GIGA-schaar ! - en is Rotterdam weer een vernieuwde Albert Heijn rijker.

Bericht van een trouwe lezer
Laatst was ik (bijna 80) aan het opruimen en ik kwam de lievelingsboeken uit mijn kindertijd tegen. Het oudste boek was "Winnie de Poeh" van A.A. Milne.

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.