Op 4 mei legden Paulette Verbist en Oktay Ünlü van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk een krans bij het gedenkteken aan de Boezembocht. De Crooswijker was erbij en legde zelf ook bloemen.

De Paashaas is op zondag 4 april langs drie straten in Oud Crooswijk geweest en heeft paaseitjes verstopt voor de kinderen.

Veel van ons doen wel eens iets voor een ander of voor de wijk. Iets groots of iets kleins. Zo maken we elkaars dag net een beetje beter. Ken jij iemand uit Crooswijk die veel voor een ander doet? Een mede-wijkbewoner die altijd voor je klaar staat of zich met passie inzet voor de wijk? Die jouw dag beter maakt of een goed voorbeeld is voor anderen? Zet hem of haar in de schijnwerpers door hem/haar te nomineren voor Crooswijker van de maand!

Een Zonnetje is een aanmoedigingsprijs van de gebiedscommissie voor de beste of leukste initiatieven van bewoners in Kralingen-Crooswijk. Jaarlijks worden er vijf uitgereikt en afgelopen december was het zo ver.

Ingrijpende verbouwing, het nieuwste winkelconcept, een ruimer assortiment en meer zelfscankassa’s. Na 2 weken sluiting is Albert Heijn afgelopen dinsdag 30 september weer geopend – met een GIGA-schaar ! - en is Rotterdam weer een vernieuwde Albert Heijn rijker.

Bericht van een trouwe lezer
Laatst was ik (bijna 80) aan het opruimen en ik kwam de lievelingsboeken uit mijn kindertijd tegen. Het oudste boek was "Winnie de Poeh" van A.A. Milne.

Een goed gesprek met mensen in Crooswijk. Hoe kijken zij naar hun wijk, nu en in de toekomst?

De gemeente Rotterdam en Stichting de Crooswijker gingen samen op pad en legden de verhalen vast.
De Crooswijker nodigt Marthe Stigter uit voor een gesprek in Nieuw Crooswijk. Marthe vertelt onder meer over de indeling van de Rusthoflaan.

Zomerfeest valt bijna in water

  • Geplaatst: 01-09-2020

Vrijdag 28 augustus vond het Zomerfeest plaats. Om de laatste vakantiedagen te vieren en toch nog iets te leren, was er een buurtfeest georganiseerd op de Koeweide. Vanaf twee uur opende het feest met het springkussen, de muziekworkshop en de knutseltafel.

IJsjes met een boodschap

  • Geplaatst: 10-08-2020

Vanaf deze week kun je een roze kar tegenkomen aan de Crooswijkseweg.
En niet zomaar één. De roze kar deelt ijsjes uit met een boodschap om hiermee kinderen op een laagdrempelige manier uit te nodigen om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over migratie en vluchtelingenproblematiek.

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.