Odensehuis Rotterdam foto: Anna Boukema

Odensehuis Rotterdam

Begin januari 2022 is het Odensehuis Rotterdam neergestreken in Crooswijk op het Goudseplein 245. Wat gebeurt er nu eigenlijk in die grote huiskamer?

Het is een inloop-, informatie- en ontmoetingsplek voor mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie, hun mantelzorgers, familie en vrienden. Je kunt er binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee of om deel te nemen aan een activiteit. Maar ook buurtbewoners die gezelligheid zoeken zijn welkom.

In Odensehuis Rotterdam bieden wij onze bezoekers in een huiselijke sfeer een gezellige en zinvolle dag aan. In overleg met de bezoeker bekijken we wat hij of zij die dag wil gaan doen. Dat kan voor de een knutselen zijn, voor de ander koken of een spelletje. Het Odensehuis is geen zorgvoorziening of dagbesteding en een diagnose of indicatie is niet nodig. Aanmelden hoeft niet, iedereen is welkom en er is plek voor een lach en een traan.

Verbinding met de verschillende organisaties in Crooswijk vinden we belangrijk. Daarom zit op woensdag van 10.00-14.00 uur DOCK met de Geheugenhuiskamer in onze ruimte . Je kunt op woensdag ook terecht met vragen over je mobiele telefoon.

Wil je meer weten? Loop een keertje binnen. Het Odensehuis is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00-15.00 uur.
Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Share:
Redactie

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.