Lieve Crooswijker foto Melanie Samat

Lieve Crooswijker

Lieve Crooswijker, Het is weer september, dat betekent het einde van de zomer, de herfstachtige dagen zullen weer terugkomen en dat gaat vaak samen met massaal gebruik van de auto.

Niet alleen naar verre plekken,maar ook drie straten verder om de kinderen af te zetten... en misschien moeten we daar eens van af. Om de Talmaschool te bereiken steken veel kinderen vanaf het Schuttersveld de Nieuwe Crooswijkseweg over om de ingang van de school te bereiken. Echter de gemiddelde automobilist rijdt daar gehaast om snel de versmalling door te kunnen. Ik zou graag de lezende Crooswijker willen oproepen, let er even op, tussen 08.15 en 08.30, die ene minuut dat u een kind voor laat, scheelt misschien weer een gevaarlijke situatie. Daarnaast fietsen veel kinderen door de Vaandrigstraat, maar veel ouders willen daar juist parkeren met veel gevaarlijke situaties tot gevolg. Dus
aan alle ouders die dit lezen en zich aangesproken voelen, pak eens wat vaker de fiets of ga te voet!! Het voorkomt een hoop gevaarlijke situaties en laten we eerlijk zijn… is het echt nodig om de auto te pakken voor 500 meter afstand?


Anoniem (de naam is bij de redactie bekend)

Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share:
Ingezonden brief

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.