Digters bij je thuis!

Op de hoek aan de Linker Rottekade naast het Heinekengebouw bevindt zich café-restaurant Digters.

Sinds augustus 2019 is Digters geopend. Door de ligging durfden meerdere horeca-exploitanten het niet aan, maar de eigenaren van Digters wel. Dat had ook te maken met de bijzondere samenwerking met de ‘ buurman’ van Digters: Stichting Pameijer. Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving l astig i s. Pameijer helpt mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Hoewel de eigenaren van Digters nooit eerder met mensen met één of andere vorm van beperking hadden samengewerkt stonden zij daar wel voor open. “Vanuit ons ondernemerschap leveren wij ook graag een bijdrage aan een i nclusieve maatschappij vandaar dat wij de samenwerking met Pameijer echt omarmd hebben” aldus mede-eigenaar Patrick de Regt, alleen hebben zij dat tot nu toe nooit hardop geroepen. Inmiddels werken er meerdere cliënten van hen bij Digters en dat geeft veel voldoening, hoewel het af en toe best een uitdaging is.

Voor de lockdown waren we goed op weg; de pubquiz & wijnproeverij avonden zaten vol en we waren druk bezig een (muziek)podium te creëren voor mensen uit de wijk om op te treden naar aanloop van en tijdens het Songfestival van 2020. Gelukkig mogen we dit j aar weer iets bijzonders doen in die periode, maar dat blijft nog even geheim. Om toch een tipje van de sluier op te l ichten: we gaan binnenkort hier iets spectaculairs neerzetten: iets met muziek en een gratis kopje koffie. We houden u graag op de hoogte!' Digters is elke werkdag open voor afhaal van lunch en koffie en is sinds kort begonnen met een vegetarische maaltijdservice op maandagen in de wijk, met elke week een l ekker vegetarisch wereldgerecht. Zowel bezorgen als afhalen. De lezers van de Crooswijker kunnen wij maar liefst 30% korting bieden als zij ook meedoen met deze service.

Op vertoon van deze coupon ontvang je tijdelijk 30% op een maaltijd van Digters. Kijk voor het actuele maaltijdaanbod op www.digters.nl/thuis.

Share:
Redactie

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.