De eerste liefde

Kalverliefde. Jeugdliefde. Je eerste liefde is iets bijzonders. In de periode van de pubertijd verandert er heel veel. Ook hoe pubers naar anderen kijken en wat ze voor een klasgenoot kunnen voelen.

Pubers gaan anders denken en praten. En worden verliefd. Hoe ga je hier als ouder mee om? Mag je zoon van 15 al bij zijn vriendin blijven logeren? Kan het zijn dat je dochter verliefd is?

Tijdens Omgaan met Pubers worden veel vragen beantwoord onder begeleiding van een professionele pedagoog. Maar ook door ervaringen van andere ouders uit te wisselen worden veel vragen beantwoord.

Er wordt uitgelegd hoe het puberbrein werkt en hoe je daar als ouder goed mee om kunt gaan.
Heb je een leuke puber van 10 tot 18 jaar in huis, maar heb je soms ook het idee dat jullie een andere taal spreken? Krijg je moeilijk contact met hem of haar en is de mobiele telefoon niet weg te slaan?

Dan is deze GRATIS cursus perfect voor jou!

Twinkeltje Opvoedondersteuning biedt al jaren opvoed advies aan ouders in Rotterdam. Dit is laagdrempelig en zonder dossiervorming. Ouders wisselen ervaringen uit en onder genot van koffie/ thee met wat lekkers wordt er over opvoeden gepraat on begeleiding van ene professionele pedagoog. Dit kan op locatie, maar ook online. “Opvoeden hoef je niet alleen te doen.”

Voor wie?
Omgaan met Pubers is voor alle ouders met een puber van 10 tot 18 jaar.

Waar?
Dinsdag 23 mei 09.00-11.00 uur Bavokring, Willem Ruyslaan 17

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Share:
Redactie

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.