Saskia de Feijter

Saskia de Feijter

Of je nu een grote aankoop wilt doen, kerst- of andere cadeautjes wil kopen of gewoon extra geld nodig hebt, om geld te sparen en besparen moet je gemotiveerd zijn en slim te werk gaan. Niet makkelijk, maar hier lees je hoe je stap voor stap je doel behaalt. 

Wanneer je in de stad woont behoort een waakhond of een stel ganzen niet altijd tot te mogelijkheden. Hieronder lees je hoe je je waardevolle spullen beschermt en inbrekers afschrikt. Stel je zelf de vraag; wat is de moeite van het beschermen waard? Dat kunnen ook dingen zijn die voor jou van emotionele waarde zijn en op het eerste gezicht niet interessant lijken voor een dief. Denk aan:

Budgetmaatjes helpen mensen die schulden hebben om redzaam te worden in hun financiële situatie. Maar ook als je onzeker bent over je financiën of je als je denkt in de problemen te kunnen raken in deze onzekere tijden, kun je de hulp inschakelen van een Budgetmaatje.

Het wordt kouder en de energieprijzen zijn hoger. Hoe blijven we warm? Een makkelijke manier om
dat te doen is: wol dragen.

Yoga met LEF!, gelegen achter de Rusthoflaan in Crooswijk, bestaat al 8 jaar onder de bezielende hoede van Monique van Driel. Het wordt binnenkort overgenomen door yogadocent Myrte van Zutphen en omgedoopt tot Samtosha Yoga.Een vrouw met hart voor de wijk blaast het yogacentrum nieuw leven in!

Van econoom naar interim-directeur naar buurtpastor. Martin Padmos heeft zijn roeping gevonden: “Alles wat ik heb geleerd in mijn verleden, kan ik toepassen bij het werk wat ik nu doe en daarbij word ik hier heel gelukkig van.’’

Vrijdag 28 augustus vond het Zomerfeest plaats. Om de laatste vakantiedagen te vieren en toch nog iets te leren, was er een buurtfeest georganiseerd op de Koeweide. Vanaf twee uur opende het feest met het springkussen, de muziekworkshop en de knutseltafel.

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.