Column voorzitter wijkraad Rick Blad foto Melanie Samat

Column voorzitter wijkraad Rick Blad

Nog niet lang geleden sprak ik de woorden ‘dat verklaar en beloof ik’ uit. Vanaf dat moment was mijn wijkraadslidmaatschap een feit. 

Ook mocht ik meteen het stokje van Martijn Heikoop overnemen als voorzitter van de wijkraad, een nobele taak. Ik ging meteen met mijn collega-wijkraadsleden aan de slag.
Een grote ambitie voor de wijkraad is bijvoorbeeld dat er een integrale aanpak komt voor de Crooswijkseweg:
de winkelstraat waar menig Crooswijker warme herinneringen aan heeft. Die gezelligheid van weleer
mag wat ons betreft gauw terugkomen. De straat staat mijns inziens symbool voor alle uitdagingen die we te lijf moeten gaan. Jeugd hangt er soms doelloos rond, zwerfvuil rolt over straat en automobilisten gebruiken
de straat als racebaan en parkeren er dubbel. Toch heb ik goede moed! Als wijkraad doen we er alles aan om de aandacht van de Coolsingel te krijgen. Hopelijk doet het gemeentebestuur op haar beurt boter bij de vis.

Als wijkraad gaan we het komende jaar weer hard aan de slag. We willen ervoor zorgen dat de jeugd de aandacht
krijgt die ze verdienen. We gaan werk maken van een schone straat, want de Crooswijker verdient een wijk die er netjes bijligt. Daarnaast gaan we vol inzetten op (verkeers-) veiligheid, want zonder veiligheid geen woonplezier. Maar wij kunnen het niet alleen. Wij hebben uw input keihard nodig! Schroom dan ook niet om ons tijdens wijkraadsvergaderingen aan te spreken. Wij zullen in ieder geval onze stinkende best doen voor Crooswijk. Dat verklaar en beloof ik.
Vragen of opmerkingen? U kunt mij mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share:
Rick Blad

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.